Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Close
  My location
  1. Search for location
  2. My location
  BLAST

  Στην ίδια κατηγορία: Club

  BLAST

  2096
  Το Blast Athens club έρχεται για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα στην house & dance μουσική στο χώρο που βρισκόταν το διάσημο Pixi στο Γκάζι. 

  Μετά από απουσία δύο χρόνων ο καρυφαίος Έλληνας Dj της House μουσικής Johnny Gerontakis, επιστρέφει σε γνώριμα για αυτόν λημέρια και προετοιμάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα club των τελευταίων ετών στην Αθήνα. Η House μουσική αποκτά και πάλι στέγη με τον καλύτερο όλων να ανεβαίνει και πάλι στα decks και να ετοιμάζει μοναδικές βραδιές.

  Το Blast Club έρχεται στην Αθήνα με τους πιο σύγχρονους φωτισμούς και τον εξαιρετικό ήχο που επιλέγει πάντα ο JG, θα γίνει το στέκι του χειμώνα για τους λάτρεις της συγκεκριμένης μουσικής. Κάθε Σάββατο θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις πιο νέες τάσεις της μουσικής αφού ο Johnny Gerontakis θα δίνει το δικό του show, όπως μόνο αυτός γνωρίζει και έχει μονοπωλήσει με τις επιλογές του το κοινό τα τελευταία 6 χρόνια. CO2, led walls, laser και πολλά άλλα θα δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο νέο meeting point το Blast Club στο Γκάζι.

  Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα υπάρχουν δύο νέα πάρτυ με νέους Dj's του χώρου να δίνουν το δικό τους ρυθμό, πάντα υπό την επιμέλεια και την καθοδήγηση του JG.
  • Info...
  • Χάρτης
  Γειτονιά: Γκάζι
  Οδός: Ευμολπιδών
  Αριθμός: 11
  Τηλέφωνο: 6944770637
  Site:
  FaceBook:
  Απόσταση σε μέτρα από Μετρό Κεραμεικός (έξοδος Τεχνόπολις) 210
  Εκτύπωση

  Name:
  Email:
  Subject:
  Message:
  x

  More...